Hoće njega!

MESI LIČNO POSLAO BEKAMA U HRVATSKU! Tražio da mu dovede jednog igrača, sve otkrio Predrag Mijatović!

Autor Nikola Lalović

Mesi neće da igra sam u Interu iz Majamija, zato je rekao Bekamu da mu iz hrvatske dovede pojačanje!

Izvor: Profimedia

Luka Modrić je konačno stao! Sustigle su ga godine ali i paklena konkurencija u Real Madridu i sa 38 godina je na ivicama tima Karla Anćelotija. Spekulisalo se dosta o tome gde bi mogao da završi karijeru, a sada je o tome progovorio Predrag Mjatović. Nekada legendarni napadač "kraljevskog kluba" jedno vrijeme je bio i prvi operativac Reala, a sada je otkrio da se Modrić već sastajao sa Dejvidom Bekamom!

Legendarni Englez je većinski vlasnik i prvo ime Inter Majamija, a nakon što je doveo Lionela Mesija u ovaj novi klub je uspeo da dovede i Serhija Buskeca i Đordija Albu. Sada je prema Mijatovićevim saznanjima stigao na Balkan da pregovara sa Modrićem!

"Modrić u MLS-u? Da, dobio je brojne ponude iz Sjedinjenih Američkih Država. Zvalo ga je dosta timova, a jedan naročito. Mesi je lično tražio da dođe u Inter Majami. Imao je i ogromnu ponudu iz Saudijske Arabije, ali je tad odlučio da ostane u Madridu. Prije nekoliko dana Modrić se sreo s Bekamom u Hrvatskoj gdje su zajedno večerali", rekao je Mijatović.

Modrić će sigurno do kraja sezone ostati u Realu pošto ima važeći ugovor sa klubom do kraja ove takmičarske godine, a onda sledi selidba. U Hrvatskoj se nadaju da bi mogao da se vrati u Dinamo, ali to djeluje jako, jako daleko...