Fudbal

SRCEPARAJUĆE! UNUKA NE ZABORAVLJA SINIŠU MIHAJLOVIĆA: Arijana objavila dirljiv snimak i napisala tri riječi (VIDEO)

Autor Marina Periškić

Kakav prizor! Unuka Siniše Mihajlovića ljubi i grli dedinu sliku, baka Arijana podelila neodoljiv trenutak

Izvor: Instagram/screenshot/ariannamihajlovic

U domu fudbalske legde Siniše Mihajlovića vlada topla i porodična atmosfera, njegovi najbliži nisu ga zaboravili a sada svoju ljubav prenose na nove generacije. Najveća podrška fudbalera bila je njegova žena Arijana Mihajlović, sa decom Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom a sada je njegova supruga podelila emotivan trenutak koji je doživela sa svojom unukom.

Iz porodične kuće Mihajlovića osvanuo je snimak unuke Violante kako ljubi sliku svog deke Siniše. Sve je to snimila baka Arijana, koja je ispod slike napisala stihove poznaze italijanske pesme "Zagrli me čvršće". Na ovu sliku nisu ostali imuni ni pratioci najveće ljubavi Siniše Mihajlovića.

Sigurno da devojčica sluša priče o svom deki i da se neguje tradicija i očuvanje porodičnog stabla. Siniša Mihajlović, jedan od najvećih fudbalera u istoriji, napustio nas je 16. decembra 2022. godine posle velike borbe sa leukemijom. Pre tri godine uradio je intervju italijanskom listu „Gazeta delo sport” i u tom razgovoru podelio je emotivne momente iz svog privatnog života. 

"U životu sam imao i prošao sve: želeo bih samo da je moj otac ovde", bio je naslov velikog intervjua, a o svojoj porodici je rekao: "Supruga i deca su moja snaga, moj smisao svega. Karijera me je sprečila da u potpunosti uživam u njihovom odrastanju kao što bih voleo. Najmlađem sinu sam dao najviše pažnje jer sam bio stariji i više nisam bio fudbaler. Ali vreme prolazi brzo... Kada odem kod njega u školu, više ne trči da me pozdravi, već ga postaje sramota”, deo je intervjua Siniše Mihajlovića.

BONUS VIDEO:

Sinisa Mihajlovic
Izvor: YouTube/Milan Vranešević