Fudbal

PAS PREKINUO MEČ I NAPRAVIO ŠOU! Komične scene na terenu, obezbeđenje nije moglo da ga stigne (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Pas je prekinuo utakmicu u Meksiku, a radnici obezbeđenja imali su velike probleme da ga stignu.

Izvor: Twitter/screenshot/Funnynewshub

Na fudbalskim mečevima obično se piše o potezima igrača, golovima, akcijama, promašajima ili nečemu sličnom. Međutim, ponekad se desi i neka potpuno neočekivana situacija. Tako je bilo na utakmici meksične lige između Oaksake i Doradosa gdje je pas utrčao na teren i prekinuo utakmicu.

Počela je nadoknada meča i kada je golman uhvatio loptu pas je utrčao na teren i krenuo da skače na čuvara mreže. On mu je prepustio loptu, a pas je uzeo i krenuo je da pravi šou. Radnici obezbeđenja odmah su ušli i pokušali da ga sklone. Nisu u tome uspjeli, bar ne u prvi mah. Počeli su da ga jure po celom terenu, onda se uključilo i još nekoliko ljudi, među njima su bili i igrači. Jedan od njih uspeo je da uhvati kuče koje je uspješno izbjegavalo sve njihove "zamke" jedno vrijeme.

Što se samog susreta tiče sve je bilo rešeno mnogo pre ulaska psa. Oaksaka je lako i ubedljivo slavila (4:0). Pitanje pobednika rešeno je već u prvom poluvremenu, a Oaksaka je tako došla do treće pobede u sezoni, ima 12 bodova, dok je Dorados poslednji na tabeli sa šest poena. "Dobili smo novo pojačanje, čim prođe medicinske preglede biće i zvanično predstavljanje", poručili su iz Oaksake na društvenim mrežama uz fotografiju psa koji je prekinuo meč.

Tagovi