Fudbal

DILETA VIŠE NIJE "BROJ 1" Hrvatica UTIŠALA stadion, niko nije SKIDAO pogled sa nje!

Autor Marina Periškić

Najpoznatija italijanska TV prezenterka Dileta Leota nije uspjela da dođe do izražaja zbog Hrvatice Ivane Knol.

Izvor: Profimedia

Na San Siru sinoć je otvorena sezona Lige šampiona u utakmici u kojoj Milan dočekao Njukasl. Utakmica je završena bez golova, ali pravo uzbuđenje je bilo na tribinama zbog dvije mega popularne zvjezde kada je riječ o ženama u fudbalu. U centru pažnje bila je italijanska novinarka Dileta Leota, dok je sa druge strane stadion zagrmio zbog atraktivne Hrvatice Ivane Knol.

"Zakuvale" su atmosferu ove dvije ljepotice zbog kojih je više pažnje bile usmjereno na tribine, umjesto na utakmicu završenu najnepopularnijim rezultatom. Dileta je u izazovnom izdanju izvještavala sa terena, a njena kombinacija je postala glavna tema navijača.

Izvor: Instagram/dilettaleotta

Nije dugo bilo potrebno atraktivnoj Hrvatici da preuzme glavnu ulogu na stadionu, pa kada se pojavila svi pogledi su bili usmjereni samo ka njoj. Ona je dospjela u žižu javnosti svojim oblačenjem (tačnije - skidanjem) na Svjetskom prvenstvu u Kataru i do danas ne prestaje da intrigira javnost svojim izdanjima. I ovog puta stekla je pažnju muškaraca i tako "izgurala" italijansku novinarku u drugi plan.

BONUS VIDEO: