Fudbal

PARTIZAN U PROBLEMU - STIGLA TUŽBA SA KIPRA: Zbog 50.000 evra crno-beli u blokadi!

Autor Nikola Lalović

Partizan nije ispoštovao dogovor, nisu na vreme isplatili novac za Aleksandra Jovanovića i sada se susreću sa ozbiljnim posledicama.

Izvor: MN Press

Novi problemi za Partizan, sada finansijske prirode. Apolon iz Limasola tužio je crno-bele jer nisu platili prvu ratu obeštećenja za golmana Aleksandra Jovanovića! FIFA i UEFA su reagovale i crno-belima je zabranjeno registrovanje novih igrača dok se Kipranima ne isplati 50.000 evra koliko iznosi prva rata za nekadašnjeg reprezentativnog čuvara mreže.

Dostavljen je rok koji ističe 31. oktobra da se obaveze prema Kipranima izmire, a u slučaju da se to ne desi Partizan čekaju mnogo ozbiljnije kazne i posledice. Kompletan Jovanovićev transfer bi trebalo da bude "težak" 450.000 evra

Jovanović ima 30 godina i rođen je u Nišu. Nakon juniorskih dana u Radničkom prešao je u Rad koji ga je slao na pozamice u Palilulac i Palić. Igrao je za Donji Srem, a u sezoni 2015/16 se vratio u Niš i u Radničkom zaradio poziv za reprezentaciju. Igrao je dve godine i Orhusu u Danskoj, a onda je branio za Uesku i Deportivo iz La Korunje u Španiji. U Apolonu iz Limasola je proveo tri godine.