Fudbal

JANKOVIĆ: OVO JE VELIKI REZULTAT

Autor Anja Rašović Izvor RTCG

Fudbaleri Sutjeske prekinuli su sinoć loš niz rezultata i upisali pobjedu protiv Dečića nakon šest kola bez pobjede. Vladimir Janković, trener Sutjeske, rekao je da se trud isplatio i da u prethodnim utakmicama igra nije bila ispraćena rezultatima.

Izvor: MONDO

"Napokon se isplatio rad. Imali smo reprezentativnu pauzu koju smo iskoristili na najbolji mogući način. Ekipa je već u onom prvom dijelu prvenstva počela da diže formu i neđe da se podiže. Jednostavno igra nije bila ispraćena rezultatima, šanse koje smo stvarali u prethodnim utakmicama nisu bile ispraćene realizacijom ali evo sad, to je bila stvar trenutka da počnemo da realizujemo šanse koje stvaramo", rekao je Janković nakon ubjedljive pobjede, prenosi RTCG.

Janković smatra da je Dečić kvalitetna ekipa i smatra da su mogli slaviti ubjedljivijim rezultatom ali su na kraju zadovoljni rezultatom od 0:4.

"Odradili stvari onako kako smo željeli, kontrolisali smo utakmicu svih 90. minuta. Dečić je nezgodna, kvalitetna ekipa koja nam je povremeno zadavala probleme ali jednostavno sve smo to neutralisali. Bilo je tu još prilika za ubjedljiviji rezultat ali zadovoljni smo jer je i ovo veliki rezultat uzimajući u obzir protivnika i uzimajući u obzir da nas je Dečić izbacio iz Kupa", rekao je trener Sutjeske i dodao:

"Očekujem da ne ulazimo u nikakvu euforiju i da nastavimo da treniramo, radimo, igramo svaku utakmicu sa ovakvim pristupom koji smo imali u prethodnim utakmicama. Moramo da se borimo, budemo skromni, svjesni svih ostalih okolnosti i siguran sam da rezultat neće izostati. Nijedno prvenstvo nije lako, postoje ti periodi kriza ali naše je da radimo, da se borimo i podižemo vrijednost naših igrača, tima i kluba".

Kako RTCG prenosi, nakon ove pobjede Sutjeska je četvrtoplasirana sa 11 bodova koliko ima i petoplasirani Dečić.

U narednom kolu Sutjeska dočekuje ekipu Rudara koja je trenutno zauzima posljednje mjesto na tabeli Prve crnogorske lige.