Fudbal

ĐUKANOVIĆ: UTAKMICU U KAUNASU BI TREBALO ŠTO PRIJE ZABORAVITI!

Autor Miloš Miranović

Viktor Đukanović, kazao je da ekipa što prije mora da zaboravi na remi sa Litvanijom.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

“Mislim da smo u drugom poluvremenu izašli bolje, željeli smo pobjedu. Ostaje žal, jer su nas dva minuta dijelila od pobjede i važna tri boda. Ali, šta je tu je. Okrećemo se narednom meču, koji nas već za dva dana čeka protiv Bugarske. Treba što prije da zaboravimo utakmicu u Kaunasu“, rekao je Đukanović na današnjem brifingu i dodao:

“Situacija je nezgodna. Ali, idemo utakmicu po utakmicu i vidjećemo kako će to na kraju izaći“.

“Teška utakmica je pred nama, ali igramo pred našim navijačima i probaćemo da se iskupimo za ovo izdanje u Litvaniji. Nastojaćemo da dobijemo tu utakmicu i vratimo se na pobjednički kolosijek“, istakao je igrač Hamarbija.

“Situacija je malo nezgodna, ispustili smo tri boda koja su bila neophodna. Međutim, i pored toga se nadam da ćemo imati veliku podršku i da ćemo uz njihovu pomoć oivojiti tri boda“, rekao je Đukanović za navijače.

“Teško je svima pao ovaj rezultat, jer smo očekivali pobjedu, ali ponavljam moramo dalje. Treba da izvučemo ono najbolje iz utakmice sa Litvanijom, da ono što nije valjalo ispravimo protiv Bugarske i osvojimo tri boda“, kazao je Đukanović.

Zaključio je rekavši:

“Tu sam da pomognem reprezentaciji koliko mogu. Juče sam ušao u drugom poluvremenu, preokrenuli smo rezultat, ali na kraju nismo uspjeli. Najlakše je sada pametovati i reći moglo je ovako ili onako”..

Tagovi