AU!

REAL MADRID PRECRTAO PETORICU! "Siječe" u korjenu zbog REMONTA - čak je i Luka Modrić nepoželjan

Autor Milutin Vujičić

Real Madrid odlučio da napravi ozbiljnu rekonstrukciju tima i to podrazumijeva odlaske nekoliko igrača.

Izvor: Profimedia

Real Madrid je idealno počeo sezonu pošto je ostvario maksimalan učinak u prva četiri kola La Lige, međutim i laicima je jasno da je timu potrebno "renoviranje" i najvjerovatnije će biti izvedeno idućeg ljeta. Zbog toga je Real Madrid štedio novac kako bi mogao da za godinu dana napadne Erlinga Holanda i Kilijana Mbapea, ali i još neke velike zvijezde. Zbog toga, polako se pravi i spisak fudbalera koje će precrtati.

Španski portal "Fichajes", inače dobro upućen u dešavanja u "kraljevskom klubu", prenosi da je predsednik Real Madrida Florentino Perez odlučio da otpiše petoricu fudbalera na kraju sezone. Na spisku su navodno sledeći fudbaleri:  Luka Modrić, Načo, Lukas Vaskez, Toni Kros i Andrej Lunin!

Ni za jednog od njih ne može se reći da je preveliko iznenađenje što se našao tu; Modrić ima 37 godina i ove sezone mu je već smanjena minutaža, Načo i Lukas Vaskez su oduvijek bili igrači rotacije bez kojih bi Real mogao da funkcioniše, Toni Kros želi da završi karijeru, a rezervni golman Andrej Lunin prosto nema kvalitet, tako da je zbog povrede Kurtoe morao da dođe i znatno bolji Kepa Arizabalaga.

Vjeruju u Realu da će ova rekonstrukcija proći bez većih problema jer su se već nekoliko prelaznih rokova spremali za to, posebno kada se radi o podmlađivanju veznog reda. Tako su ove sezone glavni Oreljen Čuameni, Eduardo Kamavinga, Federiko Valverde i maestralni Džud Belingem, a sigurno će još neko stići tokom ljeta.

Sve u svemu čeka nas ljeto u kome Real Madrid želi da pokaže da je najveći od svih klubova, pošto su se neko vrijeme štedjeli da bi stvorili "nove galaktikose".