Fudbal

PROSINEČKI NAPUSTIO HRVATSKI KLUB: Uvrede, transparenti i POSLEDNJE mesto - ovo je kraj!

Autor Nemanja Stanojčić

Robert Prosinečki odlučio je da napusti klupu Rudeša.

Izvor: MN Press

Robert Prosinečki napustio je Rudeš. Više nije trener tog hrvatskog kluba. Na šest utakmica upisao je remi i pet poraza i tim se nalazi na poslednjem mestu tamošnjeg šampionata. Bilo je jasno svima da stvari ne funkcionišu i došlo je do raskida saradnje.

Dosta problema imao je legendarni igrač i trener, vređali su ga, pisali transparente "10 evra može hvala, četniku nije plata mala", pisali su mu navijači Hajduka iz Splita. Verovatno je i to imalo uticaj na konačnu odluku. "Nemam šta puno da kažem. Bili smo na sastanku Šimunić, Čondrić i ja, seli smo i razgovarali. Videli smo da je najbolje da se raziđemo, nije bilo ljutnje", rekao je Prosinečki.

Oglasio se i prvi čovek kluba Josip Šimunić. "Izuzetno mi je žao, jer je on veliki gospodin i jednako tako dobar trener. Nažalost, tako je u fudbalu. Teško mi je, ali su rezultati ti koji diktiraju stvari. Svi smo bili svesni da ulazimo iz druge u prvu ligu i da će biti teško, ali smo verovali. Nažalost, sedam kola, jedan bod, planovi se nisu ispunili. Nadamo se da ćemo se podići što pre. Hvala mu što je pristao da bude deo naše priče u Rudešu", zaključio je Šimunić.

BONUS VIDEO: