HIT!

MESIJEVA ŽENA KRENULA DA POLJUBI DRUGOG U USTA! Trčala u zagrljaj, pa shvatila: Ovo nije moj muž! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte hit scenu sa utakmice Intera iz Majamija kada je Antonela Rokuco "pogriješila" muža.

Izvor: Twitter/SaraFCBi/Screenshot

Lionel Mesi osvojio je već jedan trofej sa Interom iz Majamija, i plasirao se u finale još jednog takmičenja, a konačno je na red došao i debi u MLS. Čim je stupio na teren protiv Njujorka, Mesi je potvrdio pobjedu svom timu posle genijalne akcije za 2:0, a potom je uslijedilo veliko slavlje na terenu pošto je Inter sve do dolaska Argentinca bio u seriji poraza i nisu mogli nikoga da pobjede u domaćem šampionatu.

A na terenu, usred slavlja, umalo da Mesijeva životna saputnica Antonela Rokuco napravi "kobnu grešku". Antonela je strčala na teren i u želji da zagrli svog supruga i čestita mu na još jednoj sjajnoj utakmici i golu, otišla je u zagrljaj njegovog saigrača i tako sve nasmijala.


Šta se desilo? Antonela je "zamijenila" Mesija za Đordija Albu, koga takođe poznaje godinama jer su dugo zajedno igrali u Barseloni, a na zahtjev Argentinca stigao je i u Inter zajedno sa Serhijom Buskecom. S obzirom da su slične građe, visine i obojica nose bradu, Antoneli se izdaleka učinilo da je vidjela svog voljenog, pa mu je potrčala u naručje. Sve je izgledalo nespretno i malo je falilo da su se poljubili u usta.

Naravno, ovo je izazvalo salve smijeha i sigurno je i Lionelu Mesiju bilo simpatično, pošto je i sam tražio dugo Antonelu na terenu, dok su tu naravno bili i njihovi sinovi koji uživaju u Majamiju. Pogledajte i najbolje Antoneline fotografije:

BONUS VIDEO: