POGLEDAJTE

ĐORĐE POTPISAO ZA ČELSI, A SA NJIM DOLAZI I PRELIJEPA ĐINA: Bila je Mis Srbije, a Britance je već ZALUDILA! (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Đorđe Petrović potpisao je za Čelsi, a sa njim u London dolazi i njegova prelijepa supruga Đina.

Izvor: Instagram/_djinapetrovic_/MN press

Đorđe Petrović (23) postao je i zvanično novi fudbaler Čelsija. Potpisao je sedmogodišnji ugovor sa mogućnošću produžetka na još jednu sezonu. Nju Ingland će na ime obeštećenja dobiti 16 miliona eura, a on neće sam biti u Londonu. Sa njim dolazi i njegova prelijepa supruga Đina. Nekadašnja misica, pošto je proglašena za "Miss Earth Serbia" 2021. godine.

Upravo je o njoj pisao i britanski list "San" koji je oduševljen njenim izgledom. Oni su se upoznali još dok je on igrao za Čukarički i onda je Đina zajedno sa njim otišla u Ameriku. Tamo je zaprosio i u decembru prošle godine su se venčali. Godinu dana prije toga ona je predstavljala Srbiju na Filipinima na takmičenju "Miss Earth" i tamo je zauzela drugo mesto. "O ovome sam sanjala, moj san je postao java", rekla je ona tada.

Inače, Đina je pokrenula i svoj modni brend odjeće i na Instagramu je prati preko 25.000 ljudi. Vjerovatno će i ta brojka porasti posle selidbe u London. "Sve je ovde postavljeno tako da se pobjeđuje, da se uči i da se ostvare velike stvari na najvišem nivou. Srećan sam jer sam u Čelsiju i zaista sam uzbuđen. Jedva čekam da počnem u ovom klubu. Ovo je veliki korak za mene i uvek mi je bio san da potpišem za jedan od najvećih klubova na svetu. Danas sam ostvario taj cilj. Veoma sam srećan! Igranje u Premijer ligi je nešto čemu se zaista radujem i nadam se da ću naučiti mnogo stvari ovdje u Čelsiju. Ne mogu da dočekam da sve sretnem i da zaigram na 'Stamford Bridžu'", poručio je Đorđe posle predstavljanja u novom klubu. Pogledajte i kako ona izgleda:

Sledeći meč Čelsi igra 30. avgusta protiv Vimbldona u Liga kupu i postoji šansa da će srpski čuvar mreže biti među stativama i da će debitovati na meču protiv poznatog četvrtoligaša. Njegova konkurencija je Robert Sančez koji je nedavno stigao iz Brajtona, a Kepa Arizabalaga je otišao u Real.

Tagovi