Fudbal

5:0 JE SRAMOTA OD REZULTATA! Igor Duljaj posle DEBAKLA Partizana: JA SAM KRIV

Autor Mladen Šolak

Trener se oglasio o potopu crno-belih

Izvor: Tv Arena Sport/Screenshot

Partizan je doživeo debakl protiv Nordjelanda i nakon poraza 5:0 dolazi u Beograd na revanš sa samo teoretskim šansama da prođe u grupnu fazu. Posle meča, odgovornost za težak neuspeh preuzeo je trener, Igor Duljaj.

"Naravno da snosim najveću odgovornost, jer 5:0, to je sraman rezultat, bez obzira na to što smo primili golove kako smo primili. Imali su kontrolu lopte, ali nedopustivo je da tako lako prolaze u situacijama 'jedan na jedan', mnogo puta sam pričao šta znači kad nemate brzinu i igrače koji mogu da promene ritam utakmice. To ne znači da tražim alibi, već da to tako jeste. Moja je najveća odgovornost, žao mi je ljudi koji su videli danas ovu sramotu. Vidimo se u Beogradu, u svakom slučaju"

Da li postoji nada pred revanš, zakazan za sledeći četvrtak u Humskoj ulici? "Sad imamo veoma važnu utakmicu protiv Javora, kao i prošli put kad smo izgubili 2:0 od mnogo, mnogo slabijeg protivnika uspeli smo da pobedimo. Međutim, ovo je prevelik rezultat i hajde malo da se slegnu utisci. Videćemo posle Javora šta i kako"