Traži se!

NOVI DETALJI NESTANKA FUDBALERA! Krenuo je ka Hrvatskoj, njegov otac stiže u Budimpeštu!

Autor Dušan Ninković

Krilni napadač Hamid Abdula Talal koji je trebalo da bude veliko pojačanje Gorice nestao je samo dvije nedelje nakon što je potpisao za novi tim.

Izvor: Youtube/GoricaTV/printscreen

Hrvatski fudbalski klub Gorica angažovao je iračkog fudbalera, ali je Hamid Abdula Talal nestao odmah nakon dogovorene saradnje. Prema pisanju medija u Hrvatskoj Talal (27) je otputovao u Budimpeštu kako bi uzeo papire koji su mu bili neophodni za relazivaju transfera i registraciju u novom klubu, ali i kako bi preselio svoje stvari na novu destianciju. U međuvremenu mu se izgubio svaki trag, zbog čega brinu svi koji ga poznaju.

"Ne znamo gdje se nalazi, ali naći ćemo ga", rekao je njegov otac koji se odmah zaputio u Budimpeštu! On je u glavnom gradu Mađarske pokušati da sazna nešto više, a za sada ima veoma malo informacija o cijelom slučaju. Navodno je Talal krenuo privatnim automobilom iz Budimpešte ka Gorici i to vozilo pronađeno je na putu, a ostali detalji ukazuju da je riječ o otmici. Pretražen je njegov stan u Mađarskoj, ali čak ni policijski psi nisu mogli da nađu neke dokaze.

Na slučaju zajedničkim snagama rade policijske snage Mađarske i Hrvatske, a njegovi najbliži žive u Švedskoj i iz te daleke zemlje brinu zbog situacije u kojoj se našao fudbaler. Tamošnjim medijima izjavu je dala njegova sestra.

"Pod velikim smo stresom i puno nas je ljudi nazvalo. Znamo da je policija bila u njegovom stanu s psima, ali ništa nisu pronašli. Pokušavamo da ostanemo mirni. Poslao mi je video na Snepčetu kada je trenirao, ništa više od toga. Otac je otišao čim je shvatio da nešto nije u redu, ali nije htio da nas preplaši. Nije puno toga rekao. Pozivam sve koji znaju nešto više da nam se jave", rekla je igračeva sestra za švedski Aftonbladet.

Kratkim saopštenjem oglasio se i hrvatski klub. Gorica poziva sve koji imaju informacije da obavijeste policiju! "Naš igrač Abdula Talal Hamid krenuo je u ponedeljak 21. avgusta iz Budimpešte u Veliku Goricu i od tada mu se gubi svaki trag. Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji, a porodica i HNK Gorica mole sve koji imaju bilo kakve informacije o Hamidu da se jave u najbližu policijsku stanicu ili klub. Igrač vozi bijeli Porše Tajkan švedskih registarskih oznaka", navodi se u klupskom saoštenju hrvatskog prvoligaša.

BONUS VIDEO:

Tagovi