Fudbal

MILINKOVIĆ: MORAMO DA ISKORISTIMO NAŠE PREDNOSTI! OVO JE UTAKMICA KOJA IZAZIVA NAJVIŠE PAŽNJE U CRNOGORSKOM FUDBALU!

Autor Mirela Ljumić

Utakmica se igra od 19:30h u Nikšiću.

Izvor: MONDO/Anastasija Đonović

Utakmica  Budućnost : Sutjeska igra se večeras u Nikšiću. Budućnost dijeli peto mjesto sa Jezerom dok je Sutjeska jednu poziciju iznad, dakle stari rivali nisu baš ovu sezonu dobro počeli. Zbog kazne igraće se pred praznim stadionom pa je trener Budućnosti rekao:

“Svakako je ovo utakmica koja izaziva najveću pažnju u crnogorskom fudbalu. Veliki je hendikep za igrače to što neće biti publike, ali očekujem da moj tim da maksimum u ovom momentu. Vjerujem da će to biti dovoljno za dobar rezultat”

Vladimir Janković je novi trener Sutjeske posle odlaska Brnovića. O tom odlasku se Brnović naknadno oglasio i rekao da mu je prijećeno, da je napdnut i da se na sastanku potezao pištolj.

“Možda je to neki psihološki plus za njih, jer se uvijek razdrma ekipa kada dođe novi trener. Za 7-10 dana ni mnogo bolji treneri nego što smo mi ne mogu da promijene mnogo toga. Kao što su i oni nas gledali u ovim utakmicama i analizirali, isto tako smo i mi, ali nisam još vidio ekipu koja ima neki kontinuitet i neko poboljšanje iz utakmice u utakmicu. Mi moramo da budemo mudri i strpljivi, da pokušamo da iskoristimo prednosti koje imamo”, rekao je trener Budućnosti Mladen Milinković.