ČESTITAMO

PORODILA SE DILETA LEOTA! Povezivali je sa Zlatanom, a sa drugim fudbalerom NAŠLA SREĆU (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Italijanska novinarka i voditeljka Dileta Leota podijelila srećne vijesti na Instagramu.

Izvor: Instagram/dilettaleotta/Printscreen

Najpoznatija sportska novinarka Dileta Leota porodila se u srijedu ujutru i na svijet donijela djevojčicu Ariju. Leota je na društvenim mrežama podijelila prve zajedničke fotografije sa bebom, naravno uz nevjenčanog partnera Lorisa Karijusa, sa kojim se zabavlja nešto više od godinu dana i sa kojim je "kliknula" kao ni sa jednim muškarcem prije toga.

"Ti si najbolji poklon koji sam mogla da zamislim", napisala je voditeljka na Instagramu uz zajedničke fotografije sa naslednicom i golmanom koji je za ovu priliku doputovao iz Engleske u Italiju da bi bio uz nju.

Interesantno, za vezu "fudbalskog para" saznalo se tek u jesen 2022. godine, da bi već u martu Dileta Leota objavila da je trudna. Za njih dvoje ni razdvojenost nije predstavljala problem pošto je Karijus sve vrijeme u Njukaslu, gdje je treći golman, dok je dobro poznato da je Dileta Leota gotovo "zaštitno lice" italijanskog fudbala i televizije DaZN. I dok je bila trudna, nije se odvajala od posla i terena, tako da smo je do kraja prethodne sezone gledali na malim ekranima.

Podsjetimo, lijepa Dileta Leota je prethodno povezivana sa Zlatanom Ibrahimovićem, dok znamo da je dugo bila i u vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom, međutim vjeridba je raskinuta zbog razmimoilaženja. Iako su je povezivali sa mnogim biznismenima, Dileta je svoju sreću pronašla sa fudbalerom.