AU!

NAJSKUPLJI SRPSKI GOLMAN IDE U ČELSI!? Smijali se Đorđu kad je otišao u Ameriku, a sad ga čeka TRANSFER života!

Autor Milutin Vujičić

Sprema se velika bomba na Ostrvu, pošto je Čelsi kontaktirao Nju Ingland da se raspita o zdravlju Đorđa Petrovića.

Izvor: Profimedia

Srpski golman Đorđe Petrović otišao je bez velike pompe iz Čukaričkog za oko 900 hiljada eura u aprilu 2022. godine i mnogi su mislili da pravi kardinaldnu grešku jer je kao 22-godišnjak preselio u Sjedinjene Američke Države, gdje se ipak ne igra vrhunski fudbal. Ispostavlja se da je to bila savršena procjena... Za nešto više od godinu dana privukao je veliku pažnju klubova iz Evrope i mogao bi ovog leta da se vrati na "stari kontinent" u najjaču ligu svijeta!

Nakon što se pisalo da je za njega zainteresovan Mančester junajted, koji se na kraju ipak odlučio za Andrea Onanu, čini se da je Petrović mnogo bliže Čelsiju. Prema pisanju londonskog "Standarda", Čelsi je kontaktirao njegov klub Nju Ingland i zatražio da čuje koliko novca traže za njega!

Ispostavlja se, nije u pitanju mala suma - pošto Nju Ingland traži čak 28 miliona eura za Srbina. Za sada nije poznato šta će biti konačan odgovor Čelsija, ali dobro znamo da gazda Amerikanac (što je još jedan dobar znak za Petrovića jer igra u MLS), troši nemilice i da je od svog dolaska na "Bridž" investirao više od milijardu eura u pojačanja.

Samo ovog ljeta potrošili su 323 miliona eura, a to nije kraj. Očekuje se da u narednih 48 sati budu potvrđeni transferi Romea Lavije iz Sautemptona za 70 miliona eura i Majkla Olisea iz Kristal Palasa za 40. Nakon toga, Čelsi planira da dovede još dvojicu igrača na pozicijama koje su "najkritičnije" - u pitanju su mesto golmana, gde imaju Roberta Sančeza, odnosno potreban im je još jedan klasičan napadač pored Nikolasa Džeksona.

Tagovi