Čudo!

POZNATI TRENER IZGLEDA MLAĐE NEGO PRE 10 GODINA! Neverovatna promena - da li je ovo isti čovek?!

Autor Dušan Ninković

Poznati španski trener Hose Bordalas izgleda bolje nego pre deset godina jer je potpuno promenio imidž.

Izvor: Youtube/LaLiga/The Coaches' Voice en español/printscreen

Početak Primere obeležio je "ratnički" remi Barselone i Hetafea, u kojem je ekipa Hosea Bordalasa (59) pokazala sve ono što njegovi timovi rade prethodnih godina. Hetafe je izluđivao fudbalere Barselone, izvukao crveni karton za Rafinju, zatim ostao sa desetoricom na terenu, pa izbegao da u nadoknadi bude kažnjen jer penal nije dosuđen u korist tima iz Katalonije... Uz sve što je ponudio meč mnogi su komentarisali samo Bordalasov izgled!

Španski trener najbolje rezultate beležio je baš na klupi Hetafea u kojem je uspostavio "antifudbal", igru koja donosi rezultate, ali i nervira protivnike. Njegov sistem razvijan je kroz tri decenije rada u španskim klubovima, a zanimljivo je da fotografije iz ranijeg dela karijere pokazuju kako Bordalas sada izgleda mlađe nego pre desetak godina! Kraća kosa, nočare i brada njegovom licu daju potpuno drugačiji oblik, pa mnogi ne veruju da je ovo isti čovek koji je pre desetak godina vodio Erkules, Alkojano, Elće ili Alkorkon. Pogledajte kako je Bordalas izgledao pre manje od deset godina: 

Hose Bordalas
Izvor: Youtube/Mykel

U međuvremenu se mnogo toga promenilo. Pored toga što je uspeo da izgradi dobru trenersku karijeru tokom koje je sa Alavesom osvojio drugu ligu, a zatim sa Hetafeom pravio čuda u Primeri, Bordalas je ozbiljno poradio na imidžu. Sada izgleda drugačije nego na početku karijere kada je trenirao niželigaše, a mnogi fudbalski fanatici na društvenim mrežama komentarišu kako za njega vreme ide unazad. Pogledajte kako sad izgleda:

Hose Bordalas
Izvor: Youtube/The Coaches' Voice en español