NESTVARNO

OTKRIVENO ŠTA SVE NEJMAR DOBIJA! Nije mu DOSTA 320 miliona €, ovo su BONUSI

Autor Nemanja Stanojčić

Nejmar će pored dvogodišnjeg ugovora od 320 miliona eura u Saudijskoj Arabiji imati i posebne bonuse.

Izvor: Profimedia

Nejmar (31) vrlo brzo bi trebalo da postane novi fudbaler Al Hilala. Prošao je medicinske preglede, klubovi su se dogovorili i PSŽ će za obeštećenje dobiti oko 100 miliona eura. Brazilac će potpisati ugovor od 320 miliona eura na dvije godine i to nije sve, dobiće i posebne bonuse.

Nije dovoljno što će primiti 160 miliona eura po sezoni, već će imati i dodatni podsticaj u klubu. Kako stvari stoje dobiće privatni avion na korišćenje, ogromnu kuću sa svim potrebnim osobljem. Dobijaće po 80.000 eura za svaku pobjedu AL Hilala kao i 500.000 eura za svaku objavu na društvenim mrežama u kojoj promoviše Saudijsku Arabiju prenosi "Foot Mercato".

Brazilac je prvobitno htio da ide u Ameriku i da igra u MLS ligu sa Lionelom Mesijem, ali nije znao za jedno pravilo. Barselona je takođe željela da ga dovede, mada je to htela bez obeštećenja, tačnije nadala se da će PSŽ da raskine ugovor sa njim i da onda stigne kao slobodan agent. Sve to iskoristio je Al Hilal i tako će u istom timu igrati Nejmar i Sergej Milinković-Savić.

Nejmarovi bonusi:

  • Privatni avion na raspolaganju
  • Velika kuća sa svim potrebnim osobljem
  • 80.000 eura za svaku pobjedu Al Hilala
  • 500.000 eura za svaku objavu na društvenim mrežama koja promoviše Saudijsku Arabiju