NEVEROVATNO

KEJN PRIŠAO SUDIJI, PA SHVATIO DA POSTOJI PROBLEM! Hit snimak Engleza - samo je stajao i gledao

Autor Nemanja Stanojčić

Hari Kejn je u jednom momentu prišao sudiji da se buni zbog nedosuđenog penala, ali je onda shvatio da ne zna njemački jezik...

Izvor: Profimedia

Hari Kejn otišao je u Bajern kako bi konačno počeo da osvaja titule. Prvu priliku za to je propustio pošto je tim iz Minhena u Superkupu Nemačke izgubio od Lajpciga (3:0). Dani Olmo postigao je sva tri gola i tako šokirao Bavarce. Engleski reprezentativac bio je u centru pažnje, kao što se i očekivalo.

U igru je ušao u 63. minutu umesto Matisa Tela i tada je na semaforu stajalo 0:2. Olmo je pet minuta kasnije postavio konačan rezultat sa penala, a Kejn je zbog jednog detalja postao hit na društvenim mrežama. Kada je sudija Bastijan Dankert pokazao na "bijelu tačku" Hari je prvi prišao i želio je da se buni zbog toga, ali je tada shvatio da postoji veliki problem - ne zna njemački jezik! Umjesto toga je samo stajao pored dok su njegovi novi saigrači opkolili arbitra.

Jasno je da će komunikacija biti jedan od problema za Kejna u Minhenu. Većina saigrača vjerovatno govori engleski, ali je jasno da će morati i na časove njemačkog ukoliko želi što pre da se adaptira na novi klub i život u novoj državi. Za njegov transfer Bajern je Totenhemu platio preko 100 miliona eura i cilj Tomasa Tuhela je da sa njim napadne trofej u Ligi šampiona.