Zašto?!

LEO, ŠTA TI ZNAČE TI POTEZI?! Mesi REŠETA po SAD, a o proslavama priča cijeli svijet! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Argentinski fudbaler Lionel Mesi opet proslavio gol na sličan način.

Izvor: Twitter/gastonedul/printscreen

Lionel Mesi blista u SAD od kako je stigao u Inter iz Majamija, a pošto na svakom meču postigne gol mora da bude kreativan kada su u pitanju proslave. Tokom prethodnih nekoliko nedelja imali smo priliku da vidimo kako najbolji fudbaler svih vremena "reklamira" pojedine strip junake jer je pokazivao karakteristične gestove, a isto to uradio je i nakon što je postigao gol protiv Šarlota u ubedljivom trijumfu (4:0).

Posle Tora kojeg je "skinuo" kao da pokušava da privuče čekić i Crnog Pantera kojem je odao priznanje prekrštenim rukama, Lionel Mesi je ispalio paukovu mrežu i tako gol proslavio u stilu Spajdermena. Ova proslava podstakla je mnoge da razmišljaju da li postoji neka skrivena poruka iza Leovih proslava ili slavni Argentinac samo nasumično bira heroje. Pogledajte kako to radi:

Inače, Lionel Mesi ima pet nastupa za Inter iz Majamija i impresivne brojke na tim utakmicama. Nakon što je protiv Kruz Azula odigrao 36 minuta i postigao gol, protiv Atlante je na terenu proveo 78 minuta uz dva gola i asistenciju, a zatim je za 90 minuta protiv Orlanda i Šarlota spakovao po dva gola tim rivalima. U ubedljivoj pobjedi protiv Dalasa odigrao je ceo meč i bio strelac. Kada se sve sabere, na terenu je proveo 414 minuta, a ima osam postignutih golova i asistenciju, kao i jedan centaršut koji je protivnički fudbaler pretvorio u autogol.

O tome koliko je značajan za svoj novi tim jasno govori i potpuno promjenjena forma tima sa Floride. Iako su prije Mesija bili daleko od najboljih timova na kontinentu, igrači Majamija sada igraju kao u transu i imaju niz od pet pobjeda u Liga kupu koji pored timova iz SAD igraju i Meksikanci. Inter Majami će u polufinalu ovog takmičenja igrati protiv Filadelfije union, dok drugi polufinalni par čine Monterej i Nešvil.

Tagovi