NEVEROVATNO

LIVERPULU PROPAO TRANSFER OD 127 MILIONA EURA! Klop potvrdio sve, a onda je nastao HAOS!

Autor Nemanja Stanojčić

Mozes Kaisedo ne želi da pređ u Liverpul, hoće u Čelsi, a Klop je potvrdio transfer.

Izvor: Profimedia/ COLORSPORT/Ashley Western

Liverpul je dogovorio sve sa Brajtonom oko transfera Mozesa Kaiseda. Obeštećenje od 127 miliona eura je prihvaćeno i onda se pojavio problem. Ekvadorac ne želi da ide na "Enfild". Tokom cijelog ljeta pričalo se o transferu u Čelsi, ponuda od 110 miliona je odbijena, a navodno on želi da ide na "Stamford bridž"

Pouzdani italijanski novinar Fabricio Romano prenio je tu informaciju. "Kaisedo je obavijestio Liverpul da želi u Čelsi. Odlučio je da drži riječ koju je dao londonskom klubu pošto je još u maju dogovorio lične uslove. Čelsi će morati da pošalje novu ponudu Brajtonu", navodi Romano. Jasno je da će "plavci" morati da dodaju oko 20 miliona na prvobitnu ponudu ako žele da ga angažuju. Gdje god da ode, biće postavljen novi rekord Premijer lige kada su transferi u pitanju.

Jirgen Klop je na konferenciji za medije potvrdio da je "postignut dogovor između klubova" i da je to jedina stvar koju može da potvrdi u vezi transfera. Izgleda da je i on očekivao da može da dođe do problema. Kao jedan od mogućih razloga za ovakvu odluku Kaiseda je plata. Naime, "crveni" imaju takozvane platne razrede unutar tima i tačno se zna ko koliko zarađuje po određenim kriterijumima. Spekuliše se da mu Čelsi nudi mnogo veća primanja...