OPA

REAL MADRID SLAO PONUDU NA MARAKANU! Hoće talenta za 4 miliona evra, čuli su samo "ne može"

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda želi da zadrži svog mladog fudbalera Stefana Lekovića.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda u svojim redovima ima mnogo talentovanih igrača, a možda se najviše prethodnih godina govorilo o Stefanu Lekoviću (19) koji poseduje sve karakteristike da bude sjajan štoper modernog kova. I dok pokušava da se probije u prvi tim crveno-belih, Leković privlači pažnju iz inostranstva, pa tako nemački tabloid "Bild" piše da je Zvezda već morala da odbije unosnu ponudu za njega.

Nije je poslao niko drugi do Real Madrid, ali se Zvezda nije ni osvrnula na ponuđena četiri miliona evra. Namera kluba je da Leković bude pravi naslednik Strahinje Erakovića, koji je otišao ovog leta za sedam miliona evra u Zenit, tako da će Real, ako i dalje želi mladog igrača, morati da poveća ponudu.

Prema pisanju "Bilda", sada su za Lekovića zainteresovani Red Bul Lajpcig i Borusija Dortmund, međutim Zvezda je odavno "zaključala" svog štopera sve do 2027. godine, pa može da bude strpljiva kada su ponude u pitanju. "Leković ostaje sigurno, nikada nismo imali konkretnu ponudu. On mora da zauzme Erakovo mesto. Staćemo iza njega, on nije tema da ide iz kluba", kazao je zimus generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

U međuvremenu, Barak Bahar je Lekovića koristio tek na prijateljskoj utakmici protiv TSC-a i to je naznaka da neće imati mnogo prostora da igra ove sezone usled jake konkurencije u zadnjoj liniji. Ujedno, zato je i dogovoreno da Leković ove sezone bude na dvojnoj registraciji, pa će moći da igra i za Grafičar.

BONUS VIDEO: