Fudbal

NEMAJU VIŠE PRAVA NA GREŠKU! BUDUĆNOST VJERUJE U POZITIVAN ISHOD

Autor Anja Rašović Izvor CdM

Nakon dva uzastopna poraza bez postignutog gola u evropskim okvirima, Budućnost više nema prava na grešku.

Izvor: MONDO/Anastasija Đonović

Nakon dva uzastopna poraza bez postignutog gola u evropskim okvirima, Budućnost više nema prava na grešku, prenosi CdM.

Plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija jedino je moguć ukoliko se večeras na stadionu pod Goricom savlada Struga sa dva gola razlike.

Minimalan trijumf “plavih” donio bi penal lutriju…

Podsjetimo, duel u Ohridu prošle srijede završio je 1:0 u korist Strufe, a Podgoričani u tom meču nijednom nisu šutnuli u okvir gola.

“Dosta je bilo blamaže i svega. Moramo napokon da se predstavimo u pravom svijetlu pred našim navijačima, ali i cijelom crnogorskom javnošću. Moramo da pružimo maksimum. Ako tako bude vjerujem da će to prepoznati navijači i javnost. Naravno, vjerujemo u prolazak. Uvijek kažem, da ne vjerujem u sebe i saigrače – ne bih se možda ni bavio ovim sportom”, poručio je Petar Grbić.

Crnogorski šampion pokušaće sjutra da tek treći put u istoriji da dođe do treće runde nekog evropskog takmičenja, piše portal CdM.

“Jako bitna utakmica – za klub i za sve nas koji smo dio njega. Obično evropske utakmice određuju putokaz u daljem toku prvenstva, ne samo nama nego i mnogim drugim klubovima”, rekao je trener Mladen Milinković i dodao:

“I nakon prve utakmice sam rekao da nam aktuelni rezultat daje nadu da možemo da izborimo plasman u sljedeće kolo”.

Kako prenosi CdM, meč je večeras u 21 čas.