Nestvarno!

HAOS - KOLUBARA NAPUŠTA SUPERLIGU SRBIJE?! Pobijedili na sudu, pa riješili da ne igraju!

Autor Dušan Ninković

Turbulentan dan u srpskom fudbalu mogao bi da dobije potpuno nevjerovatan ishod u kojem bi Kolubara napustila Superligu.

Izvor: MN Press

Nastavlja se fudbalska saga u Srbiji - Superliga treba da počne narednog vikenda, ali pitanje je i dalje pod kojim će to biti uslovima. Najvjerovatnije je da ćemo tek početkom naredne nedelje znati konačan broj učesnika za sezonu 2023/24, ukoliko se u međuvremenu ne desi još jedan nevjerovatan obrt! Navodno, Kolubara iz Lazarevca razmišlja o istupanju iz elitnog ranga takmičenja nakon što je pobijedila na sudu!

Kako prenosi "Telegraf", zeleno-crni razmišljaju o radikalnom potezu i napuštanju elitnog ranga srpskog fudbala! To bi značilo da će u predstojećoj sezoni Superligu igrati 16 timova - 14 koji su ostali u ligi iz prethodne sezone i dva koja su izborila plasman kroz takmičenje u Prvoj ligi Srbiji.

Podsjećamo, Kolubara je pred međunarodnim sudom za sportsku arbitražu "pobijedila" i uspjela da smanji kaznu koju joj je izrekao Fudbalski savez Srbije. Zbog devet oduzetih bodova trebalo je da Lazarevčani ispadnu iz lige, ali sa šest su zadržali status u elitnom rangu. Ipak, pitanje je da li će ga igrati naredne sezone.

Ovu situaciju u srpskom fudbalu tokom dana su komentarisali potpredsjednik FSS Branislav Nedimović, ali i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić koji je izneo svoj, a ne stav kluba u kojem radi gotovo deceniju.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO: