Bombe!

PARTIZAN DOVODI JOŠ ČETVORICU FUDBALERA - KRALJ OTKRIO DETALJE! Velike promjene u Humskoj, Duljaj dobija skroz novi tim!

Autori Dušan Ninković Nemanja Stanojčić

Nakon što je angažovao šestoricu igrača, Partizan naciljao još četiri pojačanja za novu sezonu.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana će u novu sezoni ući u novim dresovima, pošto je klub tokom leta promenio proizvođača sportske opreme. Sada crno-bele opet oblači "Puma", a na promociji tri garniture koje će se koristiti u predstojećoj sezoni sa medijima je razgovarao i sportski direktor Ivica Kralj. Prvi operativac Partizana analizirao je prelazni rok koji i dalje traje, a tom prilikom dao je razloga za optimizam navijačima!

Iako je pomenuto da crno-beli nisu uspeli da "završe" dva transfera i dovedu igrače koje je hteo Igor Duljaj, novih dolazaka će sigurno biti! Kako Kralj tvrdi, dvojica fudbalera trenutno su veoma blizu Humske, a sa još dvojicom klub pregovara oko eventualne saradnje. Ukoliko svi pojačaju tim, Partizan bi ovo leto mogao da završi sa čak deset novih fudbalera.

"Radi se na pojačanjima, u skladu sa mogućnostima se obavlja prelazni rok. Ne zavisi samo od nas. Imali smo svoje želje, trener je imao svoje želje, čekali smo dva igrača i nismo uspeli da ih angažujemo. Sada smo pokrenuli novu priču. Ima interesovanja, ima igrača koji bi došli u Partizan. Moja vizija je da u timu bude što više mladih igrača koji su ponikli u Partizanu i znaju koliku težinu nosi taj grb. Molim navijače Partizana za podršku i strpljenje, ne može preko noći. Ja sam siguran da će neki od ovih igrača biti okosnica Partizana", otkrio je sportski direktor i dodao: "finansije mnogo utiču na prelazni rok. Pretpostavljam da će dva igrača doći u narednih par dana. Od toga će biti jedan napadač i jedan vezni igrač. Razgovaramo sa jednim domaćim i jednim strancem na poziciji štopera, ali neću da licitiram."

Podsećamo, Partizan je u dosadašnjem toku prelaznog roka angažovao golmana Aleksandra Jovanovića, defanzivca Nikolu Antića, vezne fudbalere Aleksandra Šćekića i Franka Kanutea, krilo Ksandera Severinu i napadača Nemanju Nikolića.

Sportski direktor kluba iz Humske prokomentarisao je i opremu za novu sezonu. Njega dresovi koje će Partizan nositi podsećaju na one koje su nosili njegovi saigrači, pa mu je ceremonija probudila lepe uspomene na velike trenutke u karijeri. "Lepo izgleda, onako kako Partizanu priliči. Novi sponzor, nova oprema, vežu nas lepe uspomene za godine kad je Puma bila sponzor, nadam se da tako biti i u narednim godinama. Moram da priznam, uvek crno-bela najlepša. Podsećaju me na dresove iz '98, ova bordo-plava je i nijansa dresova kada smo prvi put ušli u Ligu šampiona, vučem lepe uspomene iz tog perioda", rekao je Ivica Kralj.

Tagovi