Sjajno

HIT FOTKE - OTIŠAO U PRODAVNICU, A TAMO MESI! Leo je zapravo isti kao svi mi, zbog ovoga je otputovao u Ameriku!

Autor Mladen Šolak

Da li biste mogli da zamislite Kristijana Ronalda u ovakvoj situaciji?

Izvor: Profimedia

Lionel Mesi preselio se u Majami, gdje će od ovog leta igrati za tim Dejvida Bekama, Inter, a na Floridi uživa u stvarima u kojima nije mogao od detinjstva. Na primjer, da sa najbližima izađe na ulicu, ode u prodavnicu po namirnice i da ga tamo ne dočeka stampedo fanova.

Zajedno sa suprugom Antonelom Rakuzo i sinovima Tijagom (11), Mateom (8) i Čirom (5), najveći fudbaler je u šortsu i majici ušao u supermarket, u kojem ga nisu svi prepoznali, mada su paparaci bili spremni. Naravno da je Mesi izazvao "haos" u prodavnici, ali sve to nije ni mali dio onoga što bi se dogodilo da je slično uradio u bilo kom drugom dijelu sveta, koji zaista voli "soker", kako ga zovu Amerikanci. Pogledajte slike iz prodavnice.

Mesi se preselio u Majami nakon rastanka sa Pari Sen Žermen posle dvije godine, a iako je bilo navoda da će se vratiti u Barselonu ili otići u Saudijsku Arabiju, ništa od toga se ipak neće dogoditi. Čudesni Argentinac potvrdio je da su i drugi evropski klubovi pokušali da ga dovedu, ali je on želio da igra samo za Barsu. Međutim, zbog finansijske konsolidacije kluba, "Blaugrana" bi bila primorana da prodaje igrače i smanjuje plate igračima, a Leo nije htio da izazove toliki potres i zato je odabrao selidbu u SAD. A tamo ga može vidjeti i običan svijet.