Transfer!

BIO JE ZVEZDIN NAJVEĆI TALENAT, SAD JE VOŠINA BOMBA PRELAZNOG ROKA: Kazne, bolest, pozajmice, pa transfer - u Novi Sad!

Autor Dušan Ninković

Novosađani predstavili Andriju Radulovića, svojevremeno najtalentovanijeg igrača Zvezdine omladinske škole.

Izvor: MN Press

Nastavljaju se odlasci iz Crvene zvezde - talentovani krilni napadač Andrija Radulović (21) novo je pojačanje novosadske Vojvodine i odmah se stavio na raspolaganje treneru Radoslavu Bataku. Očekuje se da mladi fudbaler bude jedno od kapitalnih pojačanja novosadskih crveno-belih u sezoni pred nama, jer je do skoro važio za budućnost kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

Ipak, nije sve išlo po planu - Radulović je imao problema sa mononukleozom, "zatezalo" se oko potpisivanja novog ugovora, a i Crvena zvezda je odbila nekoliko unosnih ponuda iz inostranstva kada je krilni napadač bio na ceni. Tako će se mladi fudbaler umesto van granica Srbije naći u Novom Sadu, gde je potpisao trogodišnji ugovor.

"Kao prvo, želeo bih da se zahvalim Crvenoj zvezdi na dosadašnjoj saradnji i prilici koju mi je pružila da se razvijam i napredujem kao fudbaler. Sa druge strane, čast i zadovoljstvo mi je što sam postao član kluba sa tako dugom istorijom i tradicijom kakvu ima Vojvodina. Motivisan sam da u predstojećoj sezoni pokažem koliko mogu i daću sve od sebe da svojim igrama pomognem Vojvodini da ostvari svoje ciljeve i ambicije. Već sutra ujutru krećem za Sloveniju i sa nestrpljenjem čekam da se uključim u rad sa svojim novim saigračima. Verujem u ovaj tim i ubeđen sam da ćemo ove sezone prirediti mnogo radosti navijačima", rekao je Radulović nakon predstavljanja u novom klubu.

Andrija Radulović je rođen 2002. godine u Kotoru, a nakon igranja za mlađe kategorije reprezentacije Srbije odlučio je da predstavlja Crnu Goru u seniorskoj konkurenciji. Dete je Crvene zvezde, u kojoj je ponikao i za koju je kao prvotimac nastupio 16 puta, uz dva postignuta gola. Išao je na pozajmice u Grafičar, Mladost GAT i Radnik iz Surdulice, pre nego što je napustio klub.

BONUS VIDEO: