Problemi

PARTIZANU ISJEČENA STRUJA VEĆ DVA DANA: Stadion "JNA" u mraku zbog duga od 26.000.000!

Autor Nikola Lalović

Fudbalski klub Partizan nalazi se na pripremama u Sloveniji, a dok su fudbaleri van zemlje stadion JNA je ostao bez struje!

Izvor: MN Press

Stadion "JNA" je navodno u mraku već dva dana! Kako javlja "Kurir" zbog ogromnog duga za struju elektrodistribucija je isključila snabdevanje Partizana u trenutku kada je prvi tim u Sloveniji na pripremama.

 Na stadionu postoji čitav niz kancelarija, prodavnica, svlačionica i prostorija za razne namjene koje koriste kako fudbalski klub tako i Jugoslovensko sportsko društvo Partizan i normalno funkcionisanje tu sada nije moguće zbog nedostatka električne energije. Prema navodima "Kurira" struja je Partizanu isključena zbog duga od 26.000.000 dinara, što je oko 220.000 evra.

Povodom situacije se oglasio i fudbalski klub i u kratkom obraćanju istakao daje razlog nestanka struje na stadionu dug sportskog društva. "Stadion u Humskoj 1 bez struje dva dana zbog višemilionskog duga JSD prema EPS. Pritom, kompletna administracija JSD je na kolektivnom godišnjem do avgusta", navodi se u saopštenju. 

Fudbaleri prvog tima su nedavno doživjeli i prvi poraz na pripremama, a trener Igor Duljaj će sa sportske strane imati mnogo posla do početka kvalifikacija za Ligu konferencija. Uprava sa druge strane mora da nađe način da sanira dug što pre. Crno-bijeli će evropski put početi 10. avgusta u trećem kolu kvalifikacija za grupnu fazu Lige konferencija, a u Superligi startuju 29. jula. 

BONUS VIDEO: