Tragedija!

JEZIVI DETALJI SMRTI FUDBALERA (19)! Obezglavljeno tijelo pronašli u rijeci - zna se zašto je ubijen!

Autor Dušan Ninković

Tragedija koja je pogodila čitav Brazil još nije do kraja razrješena, ali policija ima veoma važna saznanja.

Izvor: Facebook/printscreen/Hugo Skulny

Užasne vijesti stižu iz Brazila - mladi fudbaler Hugo Skalni (19) ubijen je nakon žurke koju je posjetio u gradiću na granici sa Paragvajem, a njegovo obezglavljeno tijelo pronađeno je u koritu rijeke koja je presušila. Identifikovan je preko tetovaže koju je posvetio ocu koji je preminuo prije dvije godine, a za djelovima njegovog tijela traga se i više od 10 dana nakon što je zvanično prijavljen nestanak mladog sportiste.

Po informacijama iz Južne Amerike, on je poslednji put viđen kada su ga prijatelji ostavili ispred kuće njegove bivše djevojke Rubije de Oliver, koju je želio da posjeti. Za sada se ne zna kakvi su mu bili planovi, ali britanski "Dejli Mejl" prenosi da je Hugo provalio u dom svoje nekadašnje izabranice, gdje je nju i njenog novog momak zatekao u krevetu.

Rubija je pokušala da izbaci Huga iz sobe, ali je tada nastao pravi haos. Njen novi dečko Danilo da Silva pucao je u Skalnija, a zatim sa jednim prijateljem sklonio beživotno tijelo iz prostorije u kojoj se desilo ubistvo. Rubija de Oliver nije učestvovala u ubistvu, navode izveštaji brazilske policije, a nije ni pomogla osumnjičenima u uklanjanju tragova.

Po riječima Rubije de Oliver, oko koje je i nastao ljubavni trougao koji se kasnije završio ubistvom, ona i Hugo Skalni bili su zajedno tokom 2019. i 2020. godine. Nakon raskida su ostali prijatelji, a povremeno su bili u "kombinaciji", kada se nisu viđali sa drugim ljudima. Po njenoj izjavi, na žurci u malom mestu na granici Paragvaja i Brazila bila je i ona, ali tada nije imala kontakt sa Skalnijem. Ipak, Hugo je pomislio da je dobra ideja da se ponovo vide, pa je od prijatelja zahtjevao da ga ostave ispred njene kuće, nakon što su prešli granicu i kratko se zaustavili na benzinskoj pumpi.

U međuvremenu je u dom njegove bivše djevojke stigao Danilo da Silva, ali i njegov prijatelj Maninjo kojem se na teret stavlja da je saučesnik u ubistvu mladog fudbalera. Hugo Skalni je igrao za lokalni tim Prožetinjo, a pored toga je bio i student. Njegovi rođaci, prijatelji i saigrači kažu da je u poslednje vreme bio u veoma dobroj formi i da je maštao o prelasku u neki bolji tim.