Rutina!

LALATOVIĆ PREUZEO ZORIJU, PA NAMUČIO SVOG GOLMANA! Srpski trener NEODBRANJIVO šutira penale!

Autor Dušan Ninković

U novom klubu se Nenad Lalatović za sada odlično snalazi, jer je igračima već pokazao šta on zna na terenu.

Izvor: Instagram/zoryaluhansk/printscreen

Srpski trener Nenad Lalatović ponovo će raditi u inostranstvu! Nakon što ekipu Mladosti GAT iz Novog Sada nije uspeo da zadrži u Superligi Srbije, došlo je do rastanka, a nekadašnji defanzivac Crvene zvezde krenuo je u novu avanturu. On će u narednom periodu sedeti na klupi Zorije iz Luganska. Već je potpisao ugovor sa timom i započeo pripreme pred veoma važnu sezonu.

Ovaj ukrajinski tim prethodnu sezonu okončao je na trećem mestu, što znači da će igrati evropske utakmice na početku nove sezone. Kvalifikacije za Ligu Evrope počinju od plej-ofa, a u slučaju neuspeha imaju obezbeđenu grupnu fazu Konferencijske lige. Biće to veliki izazov za Lalatovića, ali i njegov tim koji se priprema po specijalnom režimu.

Nenad Lalatović je odlučio da na treninzima on pokaže golmanima svoje ekipe šta zna, pa ih je mučio udarcima sa bele tačke. Bilo je tu i sitnih provokacija, ali i ukrajinskog jezika na kojem će se očigledno dobro razumeti sa svojim fudbalerima. Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsećamo, Lalatović će u Ukrajini imati treći inostrani angažman, nakon što je u Saudijskoj Arabiji predvodio Al Batin, a u Premijer ligi Bosne i Hercegovine Borac iz Banjaluke. Uz to je radio u brojnim srpskim klubovima - Sremu iz Sremske Mitrovice, Proleteru iz Novog Sada, Voždovcu, Napretku iz Kruševca, Crvenoj zvezdi, Borcu iz Čačka, Vojvodini, Čukaričkom, Radničkom iz Niša, Radničkom iz Kragujevca i novosadskoj Mladosti GAT. Pored toga bio je selektor reprezentacija Srbije do 20 i 21 godine, a svojevremeno je kao igrač sticao iskustvo u Ukrajini, gde je nastupao za Šahtjor dve godine.

BONUS VIDEO: