Fudbal

RAKEL GRMI NA INSTAGRAMU, ALI SE NE DA FUDBALERIMA: Lepoticu "juri" pola Primere, ali ona ih kulira: Svi ste isti! FOTO

Autor Nikola Lalović

Rakel Reiš ne želi da uplovi u vezu ni sa jednim od fudbalera kojo joj redovno šalju poruke na instagramu!

Izvor: Instagram/printscreen/raquelreitx

Fudbaleri su često u vezama sa lepoticama sa instagrama, ali jedna nikako da padne na njihovo udvaranje! u pitanju je lepotica iz Španije Rakel Reiš koja je gostujući u jednom podkastu govorila o tome kako je fudbaleri opsedaju na instagramu i kako pokušavaju da je zavedu.

"Puno ljudi razgovara sa mnom, puno fudbalera mi se obraća.  Mislim da su se u svlačionici direktno dogovorili kako će mi se javiti. Svi rade isto. Šalju 'malu vatru' ', reaguju na storije. Ako im ne odgovoriš, onda izbrišu poruku. Uvek rade isto", rekla je ona. 

Iako su lepoj zvezdi instagrama pokušavali da se približe mnogi fudbaleri iz Primere, nijedan nije uspeo. Niti su joj bili zanimljivi, niti je ona neko ko voli da flertuje.

"Nikad nisam bila od onih koji koketiraju na društvenim mrežama. Zapravo, s kim god da sam bila, upoznala sam ih prvo uživo, a ne na mrežama. Nisam baš dobra u tome. Osim toga, teško mi je da odgovorim na Vocapu, a zamislite kako je tek na Instagramu", dodala je lepa Španjolka. Pogledajte kako ona izgleda: