HMMM

MBAPE TRAŽI 240 MILIONA EVRA, REAL SE OKREĆE VLAHOVIĆU? Juventus traži jedno, a Madriđani imaju drugačiji plan za Srbina

Autor Nemanja Stanojčić

Kilijan Mbape je preskup za Real Madrid, a jedna od opcija je Dušan Vlahović.

Izvor: Profimedia/isabella Bonotto / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Real Madrid traži napadača i to nije tajna. Karim Benzema otišao je u Saudijsku Arabiju, Vinisijus će voditi glavnu riječ, ali fali još neko. Mnogi su spekulisali da će Kilijan Mbape doći u španski klub, to se po svemu sudeći neće dogoditi, pa bi opcija mogao da postane Dušan Vlahović koji ovih dana uživa na jahti.

Španska "Marka" prenosi informaciju da je Mbape od Reala tražio 240 miliona evra za prelazak u "kraljevski klub". To je nešto što Florentino Perez i čelnici kluba nisu spremni da plate, bar ne ovog ljeta. Pažnja je preusmjerena na druge igrače, među kojima je i Vlahović. U tekstu navode da Juventus za Srbina traži 80 miliona evra, dok je Real više zainteresovan za pozajmicu.

Zbog finansijskih malverzacija Juve je kažnjen oduzimanjem bodova, trenutno može da igra samo u Ligi konferencija, mada postoje nagađanja da bi mogao da odustane od tog takmičenja, tačnije da bi sankcije mogle da se odnose i na to. Vlahović bi tako mogao sa klubom da igra samo u Seriji A i u Kupu, a svima je cilj Liga šampiona. Ostaje da se vidi hoće li biti konkretnih poteza od strane Madriđana.

BONUS VIDEO: