Fudbal

SRPSKI TRENER PREBAČEN NA VMA POSLE UDESA! Izazvao direktan sudar, evo u kakvom je stanju (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Poslednje informacije nakon sudara koji je danas na novoj obilaznici kod Beograda izazvao fudbalski trener Ljupko Petrović.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nakon što je potvrđeno da je čuveni srpski trener Ljupko Petrović (76) izazvao sudar na novoj obilaznici kod Beograda, stižu nove informacije o njegovom stanju. Petrović je prevezen na VMA zbog lakših tjelesnih povreda, odnosno povrede koje je zadobio nisu opasne, prenosi "Blic".

U kasnim popodnevnim časovima Petrović je izazvao udes kada se automobilom "mercedes B180" kretao lijevom saobraćajnom trakom u kontra smeru na novoj obilaznici kod Beograda. Petrović je izazvao udes tako što je udario u "ševrolet" kojim je upravljao vozač Ž.K. (63). Za sada nema informacija u kakvom je stanju vozač automobila u koji je čuveni trener Crvene zvezde udario vozeći u pogrešnom smjeru.

Jezivi video-snimak objavila je Instagram stranica "192_rs". Kasnije se pojavila informacija i da je policija sve vrijeme jurila za automobilom na auto-putu E-75, na novoj obilaznici oko Beograda, u zoni tunela Beli Potok, u smjeru ka Orlovači, a saobraćaj je normalizovan posle saobraćajne nezgode. Umjesto da se zaustavi, Petrović je nastavio da juri u svom automobilu levom trakom i ubrzo potom je došlo do udesa.