RASTANAK

ZVIJEZDA U ISTOM DANU PRODALA DVOJICU FUDBALERA! Bahar "precrtao" dvojicu mladih, jednog je tražio i Milan!

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvijezda je prodala dvojicu mladih fudbalera na koje ne računa.

Izvor: MN Press

Crvena zvijezda je gotovo završila prelazni rok i ostaje im još samo potpis napadača i lijevog beka, ali o odlascima tek treba da se priča. Barak Bahar ima veliki broj fudbalera u igračkom kadru i zbog toga se u narednim nedeljama očekuje da mnogi od njih napuste stadion "Rajko Mitić", a danas su to učinila čak dvojica prekobrojnih.

Andrija Radulović je prešao u Vojvodinu, a Ilija Babić u Voždovac, prenosi "Telegraf". Radulović je potpisao ugovor sa Novosađanima čak do 2027. godine i očekuje se da Zvezda zaradi od ovog transfera solidno obeštećenje, dok to neće biti slučaj kod Babića koji će na "krov" otići besplatno, ali uz 50 odsto od iduće prodaje. Na taj način Crvena zvijezda bi mogla da zaradi na njemu, ali pod uslovom da opravda očekivanja u dresu Voždovca.

Interesantno je da su obojica tokom prethodne sezone igrala za Mladost GAT. Radulović je bio član ovog kluba tokom jeseni, dok je Babić čitavu sezonu proveo u redovima kluba koji je ispao u drugi rang srpskog fudbala, ali je ostavio vrlo dobar utisak i veruju u Voždovcu da je zaslužio novu šansu u Superligi, bez obzira što nije postigao nijedan gol.

Što se tiče Radulovića, igrača koji je bio jedan od najtalentovanijih u Crvenoj zvijezdi, njegova karijera je već turbulentna. "Morao" je da igra beka, potom se bunio zbog transfera i ispao je iz tima, da bi potom prošle sezone eksplodirao i postigao je čak deset golova noseći dresove Radnika i Mladosti GAT. Prethodno se spominjalo da se za njega interesuje čak i Milan, a vidjećemo da li će uspeti da se "podigne" u Vojvodini koja pravi ozbiljan tim.

BONUS VIDEO: