Fudbal

DŽUDOVIĆ: Napravili smo prvi korak u ovoj našoj priči na Islandu!

Autor Anđela Pešić Izvor RTCG

Trener Budućnosti Miodrag Džudović rekao je da je zadovoljan pobjedom i igrom njegovog tima protiv Atletik Eskaldesa, te da će učinti sve da što spremniji dočekaju finalni meč.

Izvor: MONDO/Anastasija Đonović

Budućnost je u polufinalu pretkvalifikacionog turnira za Ligu šampiona savladala prvaka Andore Atelitik Eskaldes 3:0. Dvostruki strijelac za plavo-bijele bio je Balša Sekulić, a autogol je upisao i Sančez.

“Zadovoljan sam pobjedom. Napravili smo prvi korak u ovoj našoj priči na Islandu. Mislim da smo zasluženo pobijedili. Bili smo oprezni na samom početku i igrali smo na rezultat. Iskoristili smo svoje šanse i mislim da je rezultat realan”, istakao je Džudović i dodao da je pokušati da što spremniji dočekaju finalni meč:

“Osim rezultata, zadovoljan sam i našom igrom. Ova utakmica nam je poslužila i kao priprema za sljedeći susret, iako znamo da nijesmo imali pripremne mečeve i prave protivnike kod kuće. Dakle, pokušaćemo što bolje da se pripremimo za finale i da odavde odemo sa pozitivnim rezultatom”, zaključio je trener Budućnosti.

Plavo-bijeli čekaju boljeg iz duela Tre Pene-Brejdablik, a finalni meč igra se u petak od 21 sat.