Rastanak!

PARTIZAN PRODAO RIKARDA, A NAPADAČ PLAKAO NA OPROŠTAJU! Drugi put napušta Humsku - to nije moglo bez suza! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Napadač crno-bijelih Rikardo Gomeš ponovo odlazi iz Partizana i to mu je veoma teško palo.

Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen

Partizan je obavio najveći izlazni transfer ljeta - klub iz Humske je prodao Rikarda Gomeša za to će dobiti milion i po evra koje će u narednim nedeljama potrošiti na jačanje igračkog kadra za narednu sezonu. Najbolji igrač tima iz prethodne sezone seli se u Katar, a na oproštaju od saigrača teško mu je pao rastanak, bilo je i suza!

Na svom zvaničnom kanalu Partizan je podijelio snimak sa treninga, na kojem se vidi kako Rikardo Gomeš u suzama drži govor prije nego što će po drugi put napustiti crno-bijele. Prvi je reč imao trener Igor Duljaj, zatim iskusni Bibars Natho, a na kraju i sam Gomeš koji je suze pustio još dok je izraelski fudbaler držao govor pred saigračima. Ovako je to bilo:

"Hvala vam na svemu. Teško mi je da napustim ovaj klub, jer sam napravio svoj život ovdje. Bio sam ukupno 3 sezone ovdje, ali za mene je to djelovalo kao da sam 15 godina igrao ovdje", rekao je između ostalog Rikardo koji je bio veoma emotivan ovom prilikom.

On je u Humsku stigao u leto 2018. godine i u prvoj sezoni postigao je čak 26 golova, od čega su 20 bili u Superligi Srbije. Tada je bio drugi na listi strijelaca u šampionatu, ali je u drugom mandatu uspeo da popravi učinak. U poslednje dvije sezone osvajao je nagradu za najboljeg strijelca Superlige - prvo sa 29 golova u sezoni 2021/22, a zatim sa 19 golova u sezoni 2022/23.

Rikardo Gomeš odlazak iz Partizana
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd