Neverovatno!

BIO JE OFARBAN U ROZE, A SAD IMA JOŠ LUĐU FRIZURU! Antoan Grizman pokazao šta je uradio po glavi! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Još jednom je Antoan Grizman iznenadio promenom imidža, a ovog puta je otišao korak dalje nego inače.

Izvor: Profimedia/Sipa USA/ANP/MAURICE VAN STONE

Francuski fudbaler Antoan Grizman šokirao je navijače kada se tokom sezone ofarbao u roze, ali izgleda da to nije najluđe što nam je napadač Atletiko Madrida pripremio za 2023. godinu! Nakon okupljanja reprezentacije Francuske na kojem je bio ofarban u belo, Grizman se na društvenim mrežama pohvalio novom frizurom - ono u nacionalnom timu bila je samo faza, sada izgleda još čudnije!

Napadač Atletika kratko je ošišan, kosa mu je bela, ali po njoj ima nekoliko zanimljivih detalja. Recimo, na prednjem delu glave primetan je žuti smajli, a sa strane se vidi cvetić koji je iscrtao! Još najmanje jedan simbol naslućuje se na drugoj strani glave, ali iz ugla koji je Antoan uhvatio nije moguće jasno utvrditi šta mu je frizer tamo nacrtao! Pogledajte kako izgleda:

Videćemo da li je Antoan Grizman odlučio da mu ovo bude novi imidž samo tokom leta ili je rešio da i novu sezonu u španskom prvenstvu dočeka sa frizurom kakvu fudbalski svet nikada nije video. Ostaje da se vidi i kako će na ovo reagovati Dijego simeone, koji je poznat po gvozdenoj disciplini i tek ponekom ispadanju iz šablona kada su u pitanju igrači njegovog tima.

Doduše, to se ne odnosi na Grizmana. Francuz je najbolji fudbal u karijeri igrao baš kod argentinskog trenera i njih dvojica su imali fantastičan odnos u prethodnim sezonama. Čini se da je i nemilosrdni Simeone "slab" na kvalitete franucskog ofanzivca, pa mu ispade toleriše malo više nego ostalim momcima iz ekipe.