Neverovatno!

MRAČNE TAJNE IZ ŽIVOTA ŽENE POZNATOG FUDBALERA! Zatvor joj uništavao život, vjenčanje propalo zbog kriminala!

Autor Dušan Ninković

Ova ljepotica je godinama najveća podrška Gareta Bejla koji je na klupskom nivou osvojio sve, a ima i mračni dio privatnog života.

Izvor: Profimedia

Prošlo je više od šest mjeseci od kako je velški fudbaler Garet Bejl donio šokantnu odluku o završetku karijere. On je odlučio da je dosta fudbala nakon što je u dresu Real Madrida osvojio sve, a reprezentaciju svoje zemlje na velika vrata uveo na svetsku mapu. Od tada se Garet trudi da živi daleko od medija, a to je stil života koji najviše dogovara Emi Ris-Džons, njegovoj izabranici. Ona nije klasična žena fudbalera, prije svega zbog svoje porodice!

Garet i Ema su se upoznali još tokom srednje škole i prije nego što su se 2019. godine vjenčali bili su zajedno gotovo deceniju. A to vjenčanje... Pa to je bio spektakl kakav se ne pamti! Zapravo, postoje razlozi zbog kojih Ema Ris-Džons ne voli da bude u javnosti i oni su isti kao i razlozi zbog kojih nikoga iz familije nije pozvala na vjenčanje. Sve će vam biti jasno iz jedne riječi: kriminal.

Kada je nakon gotovo deset godina ljubavi Ema trebalo da se uda za Gareta, veliko vjenčanje koje su planirali propalo je 2018. godine. Plan je bio da sudbonosno da izgovore u prelijepom zamku u Italiji, a da im nešto "na uvce" otpjeva Bijonse, ali... Mladina porodica je u rodnom Kardifu bila upletena u trgovinu drogom!

Dok je otac Eme Ris-Džons služio šestogodišnju zatvorsku kaznu zbog pranja novca, "pali" su baba i deda uz koje je odrasla. Oni su bili osumnjičeni za nestanak kofera u kojem se nalazilo gotovo milion funti, a automobili koje su posjedovali poliveni su benzinom i zapaljeni na imanju Emine tetke.

Sve to bilo je dovoljno da se slavlje otkaže, a Ema prekine kontakte sa porodicom! Isplanirala je novu ceremoniju na kojoj će se udati za poznatog fudbalera, a ovog puta je pozvano samo 60 ljudi koji su 24 sata prije početka svadbe saznali tačnu lokaciju. Nepozvani gosti nisu nikako mogli da stignu, a porodica Ris-Džons bila je izuzetno bijesna na Emu koja je na ovaj način željela da napravi otklon od njih i posveti se životu bez skandala!

Ema Ris-Džons je rođena i odrasla u Kardifu. Od malih nogu se vidjelo da će u školi biti veoma dobra, a kao odlična učenika je završavala razrede i tako sebi krčila put kroz život. Završila je medicinu i postala pedijatar, na taj dio njene karijere uopšte nije uticalo to što je godinama u ljubavi sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena.