Uh!

FUDBALSKI AGENT GOLIM RUKAMA HVATA AJKULU! Ceo svet u panici, a on pozira na sred okeana - pogledajte!

Autor Dušan Ninković

Čovek koji vodi računa o karijeri NFL igrača rešio je da se oproba u borbi protiv ajkule, što gotovo nikome ne bi palo na pamet.

Izvor: Twitter/DrewJRosenhaus/printscreen

Dok pola sveta brine zbog ajkula koje su sve agresivnije, Dru Rosenhaus misli da su ove opasne životinje bića sa kojima se treba poigrati na otvorenom moru. Tako barem pokazuje snimak koji je poznati NFL agent okačio na svoj Tviter profil, a na kojem se on "rve" sa ajkulom koja pruža veoma malo otpora.

Na brodu sa kojem je Rosenhaus skočio u okean, verovatno negde nedaleko od Majamija, nalazio se u trenutku nastanka ovog snimka i hvatač Tajrik Hil, koji verovatno nije znao kakve planove ima njegov menadžer kada su isplovili. Deluje da je posada broda "upecala" ajkulu i privukla je plovilu, pre nego što je Dru uspeo da joj je primakne dovoljno blizu i ispozira dok je drži za rep. Pogledajte kako je to bilo:

Inače, poslednjih dana su veoma česti napadi ajkula na različitim krajevima sveta. Prvo je u Hurgadi stradao ruski turista iako nije bio daleko od obale, a zatim su ajkule primećene u okolini popularnih destinacija za srpske turiste. Ukoliko letujete u Grčkoj, bitno je da znate gde možete videti ajkule i gde ih uopšte nema. Takođe, u roku od nedelju dana ajkule su tri puta primećene u blizini obala Španije.

Tagovi