Lova do krova

NEJMAR DOBIO 200.000.000 EURA NA JOKIĆEVOM MEČU!? Brazilac navijao protiv Nikole, a sa meča otišao bezobrazno bogat!

Autor Nikola Lalović

Pao je veliki dogovor tokom serije Majamija i Denvera, Nejmar samo čeka da ga ozvaniči.

Izvor: Twitter/pritnscreen/@hoopshype

Na finalu NBA lige koje je Nikola Jokić osvojio bio je i Nejmar. On je prisustvovao na utakmicama koje su se igrale u Majamiju i otvoreno je navijao za Hit i Džimija Batlera, ali nije time previše pomogao ekipi Erika Spolstre i Peta Rajlija. 

A razlog zašto je bio u Americi je zapravo ogromna ponuda koju je dobio za nastavak karijere. Za razliku od Lionela Mesija koji se preselio u Sjedinjene Američke Države i igraće za Inter Majami, sada već iskusni Brazilac koji je na izlaznim vratima Pari Sen Žermena verovatno ide u Saudijsku Arabiju. 

Navodno je Al Hilal, klub koji je Mesi odbio, u Majamiju seo za pregovarački sto sa Nejmarom i ponudio mu neverovatan ugovor od 200.000.000 eura po sezoni. Ne zna se još da li je on to prihvatio, ali s obzirom da je u zavadi sa sadašnjim klubom, a evropski velikani ga ne žele, teško je videti drugu opciju za njegov nastavak karijere.

Uz to Pari Sen Žermen traži 45.000.000 eura odštete kako bi povratili makar deo transfera vrednog više od 200.000.000 evra koliko su morali da plate Barseloni za Brazilca, ali Saudijcima to nije nikakav problem.