POSLE TUGE - I RADOST

IZGUBIO SAM BRATA NA TRI MINUTA, PA BEBU... Gudelj se slomio, Hrvat ga odmah tješio: Najteža godina u životu! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić Izvor mondo.rs

Nemanja Gudelj je imao vrlo težak period u prvoj polovini godine, da bi sada sa Seviljom osvojio i pehar Lige Evrope.

Izvor: Twitter/relevo/printscreen

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj osvojio je najveći trofej u karijeri pošto je sa Seviljom podigao pehar Lige Evrope. Andalužani su nastavili neobjašnjivu dominaciju u ovom takmičenju pošto su posle boljeg izvođenja penala savladali Romu, tako da su došli do titule i u sedmom finalu drugog po kvalitetu UEFA takmičenja, tako da je usledila velika fešta na ulicama Sevilje gde su fudbaleri u otvorenom autobusu pozdravili navijače.

Tokom ceremonije, Nemanja Gudelj se obratio navijačima i zahvalio se na podršci u najtežoj godini života za njega, a nakon što je govorio o svojim najbližima, savladale su ga emocije. Nemanja se rasplakao dok je govorio o prekinutoj trudnoći svoje djevojke Anastasije Ražnatović, kao i zbog problema sa srcem koje je imao njegov brat Dragiša.

"Dame i gospodo, hvala vam mnogo na podršci, ne samo danas, nego cijele godine. Ovo je bila jedna od najtežih godina u mom životu. Izgubio sam brata na tri minuta, izgubio sam bebu, ali nije bilo...", kazao je Gudelj i potom se rasplakao, dok mu je prilazio hrvatski fudbaler Ivan Rakitić i tješio ga je, dok su navijači uglas skandirali ime srpskog reprezentativca koji je i te kako znao da cijeni njihovu podršku.

"Nije bilo ni sekunde da nisam osetio vašu podršku koja me je podigla. Ovo je za nju i za sve vas!", kazao je glasno Gudelj i visoko podigao ruku u znak zahvalnosti navijačima.