Gospodski!

MILOJEVIĆEV SE OPRAŠTA OD CRVENE ZVEZDE! UZ DIRLJIVE RIJEČI JE OTIŠAO IZ KLUBA

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji omladinac, kasnije pomoćni trener i na kraju šef struke još jednom je napustio Crvenu zvezdu, ali ovog puta kao osvajač duple krune!

Izvor: MN Press

Crvena zvezda jezda je sezonu završila osvajanjem oba domaća trofeja, a proslava titula na utakmici protiv Novog Pazara bila je i oproštaj od Miloša Milojevića koji je napustio mjesto šefa stručnog štaba. U međuvremenu je Barak Bahar nasledio mladog srpskog stručnjaka na klupi crveno-bijelih, a Milojević je nakon intervjua za medije u Izraelu iskoristio priliku da se još jednom oprosti od kluba.

Dosadašnji trener Crvene zvezde jezde dirljivom porukom na svom Instagram profilu oprostio se od kluba, svojih saradnika, navijača i igrača sa kojima je uradio sjajan posao na domaćoj sceni ove sezone. Nakon osvojene duple krune bez poraza u Superligi i Kupu Srbije Milojević je istakao da ima pomešana osjećanja jer je tužan zbog odlaska. 

"Hvala igračima, stručnom štabu i navijačima na istorijskoj sezoni za Crvenu zvezdu. Šta god rekao malo je da opišem svoja pomešana osjećanja radosti, ponosa, tuge zbog odlaska nakon onakvog oproštaja od Delija i tima. Napred Zvezdo, sijaj sjajno. Zauvek jedan od vas", napisao je Miloš Milojević na svom Instagram profilu.

Podsjećamo, Miloš Milojević je svojevremeno bio pomoćnik Dejana Stankovića u stručnom štabu Zvezde, a zatim je upravo nekadašnjeg kapitena crveno-bijelih naslijedio na klupi nakon eliminacije iz Evrope. Crvena zvezda je poražena od Makabija iz Haife na poslednjoj prepreci do grupne faze Lige šampiona, a nakon Stankovića i Milojevića na klupu seda upravo Barak Bahar koji je tada vodio izraelski klub.