ZANIMLJIVO

NAVIJAČI SITIJA OKUPIRALI INSTAGRAM GVARDIOLINE ĆERKE: "Marija, slušaj, moraš ovo da preneseš ocu" (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Navijači Mančester sitija okupirali su profil Marije Gvardiole, Pepove ćerke i imaju savete za njenog oca pred meč sa Real Madridom.

Izvor: Instagram/maria.guardiola

Mančester siti u sredu dočekuje Real Madrid u revanšu polufinala Lige šampiona. U Španiji je bilo nerešeno (1:1), a uoči ove utakmice navijači "građana" pronašli su zanimljliv način da posavetuju svog trenera Pepa Gvardiolu. Okupirali su Instagram njegove ćerke Marije i počeli su da joj pišu komentare u vezi taktike za duel sa "kraljevskim klubom".

Na njene fotografije ostavljali su komentare vezane za taktičku pripremu utakmice. "Reci Pepu da igra 3-4-3 kada se brani, jer to udvostručuje igrače na krilima", stoji u komentaru. Na to se nadovezao drugi navijač. "Kada napada, neka se vrati u 4-3-3 kako bi De Brujne imao veću slobodu i Griliš više prostora na krilu." Bilo je i onih koji su je molili da porazgovara sa ocem. "U ovo doba godine Pep obično razmišlja previše. Molimo te da razgovaraš sa njim i da mu kažeš da ne razmišlja previše."

Neki od njih su naglasili da ona "mora da dođe na utakmicu u sredu", ali pre svega toga Siti ima da odigra meč u Premijer ligi. U nedelju u Liverpulu gostuje ekipi Evertona. I Gvardiola i njegov tim želeli su da se taj meč odigra u subotu, kako bi imali više vremena za pripremu duela sa Realom, ali to nije bilo moguće zbog Evrovizije koja se održava baš u tom gradu. Pogledajte i kako izgleda Marija Gvardiola: