Haos!

GRMI STOJIN HIT, A TSC IDE KA LIGI ŠAMPIONA - LUDNICA U SVLAČIONICI! Najbolji na stolu, slavio i trener Lazetić! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Velika pobeda se burno proslavljala u Bačkoj Topoli, a zbog tog trijumfa bi TSC mogao da igra protiv nekog evropskog velikana naredne jeseni.

Izvor: Tiktok/@fktsc1913

Fudbaleri TSC-a su pobedom nad Čukaričkim u 32. kolu Superlige ponov ostigli do druge pozicije na tabeli. Opet je tim iz Bačke Topole glavni kandidat za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, a veliki uspeh koji je pogotkom doneo Nemanja Petrović proslavljen je veoma burno! Tresla se čitava svlačionica modernog stadiona na severu Srbije kada su igrači TSC-a pevali poznati narodnjak.

Igrači, stručni štab, pa čak i trener Žarko Lazetić, učestvovali su u proslavi velike pobede, a ovog puta je na repertoaru bila numera "Nešto mi govori" koju peva Stoja. Čini se da su najraspoloženiji u tim trencuima bili Luka Ilić i Ifet Đakovac, sve dok junak pobede Nemanja Petrović nije preuzeo "binu" i postao zvezda proslave. Pogledajte kako je to izgledalo:

Saigrači i članovi stručnog štaba skandirali su strelcu jedinog gola na meču, a bila je tu i pesmica koju dobro znate sa fudbalskih stadiona širom sveta. Inače, gol Petrovića protiv Čukaričkog mogao bi da bude najbitniji u klupskoj istoriji za tim sa severa Srbije. Trenutno su TSC i ekipa sa Banovog brda bodovno poravnati na tabeli Superlige, ali prednost ima tim koji je pred plej-of bio bolje plasiran. Pogledajte kako izgleda tabela:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt