Grozno ponašanje

SKANDAL - ŽENA JAVNO OSTAVILA FUDBALRA BAJERNA: Tagovala manekenku i napisala - POKLANJAM TI GA! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Lukas Ernandez je ponovo varao svoju suprugu, a sada mu lijepa Amelija to nije oprostila.

Izvor: iNSTAGRAM/PRINTSCREEN/amelialorente/cribuccino

Novi ljubavni skandal u Bajernu! Nakon što je Julijan Nagelsman navodno otpušten zbog veze sa novinarkom, sada se u centru pažnje našao Lukas Ernandez. Sjajni defanzivac je ponovo u klinču sa svojom suprugom Amelijom de la Osa Lorente. Ona je javno na instagramu napisala da je muž vara i to sa poznatom italijanskom manekenkom Kristinom Bućino!

Lukas i Amelija su i ranije imali razmirice čak su prošle godine pokrenuli brakorazvodnu parnicu, ali su se u jednom momentu pomjerili i ponovo su bili zajedno. Posle ove poruke, tačka na njihov brak je izgleda i defintiivno stavljena.

"Možeš prestati da 'igraš' na dvije strane Lukase. Poklanjam ti ga Kristina Bućino. Nemoj samo da zaboraviš da imaš i dvoje djece koju uopšte ne dolaziš da vidiš", napisala je Amelija na instagramu. Pogledajte kako ona izgleda:

Lukas Ernandez je 2017. godine u alkoholisanom stanju čak i tukao suprugu, kada je dobio sudsku zabranu prilaska, a sada je nastavio da je vara i to je bila kap koja je prelila čašu. 

Ernandez se trenutno oporavlja od povrede koju je dobio posle 20 minuta igre na Svjetskom prvenstvu u Kataru i propustiće cijelu sezonu, a očigledno da osim oporavka ima i neke druge probleme. Ostaje da se vidi da li će posle svega njegova veza sa Kristinom Bućino opstati. Ovo je ta poznata italijanska manekenka: