Šta joj bi?

DILETA, SRAM TE BILO! Najlepša novinarka opet "zapalila" mreže, ovoga puta izjavom koja je šokirala! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Dileta Leota je prozborila koju o ljubavi u jednoj emisiji, a to se nikome nije svidelo.

Izvor: Instagram/Diletta Leotta

Jedna od najpoznatijih sportskih novinarki na svetu Dileta Leota je nedavno javno objavila da čeka prvo dete sa svojim sadašnjim partnerom Lorisom Karijusom. Nekadašnji golman Liverpula sada je rezerva u Njukaslu, a njihova veza privlači mnogo pažnje i novinari ih prate na svakom koraku. 

Sada je zbog jedne izjave u Italiji Dileta na stubu srama, a sve se desilo u emisiji u kojoj je gostovala. Ona je tu razgovarajući sa kolegom Danijelom Bataljom rekla: "Možeš da se zaljubiš u nekoga ko ima ogromnu cifru na bankovnom računu!" I to je pokrenulo lavinu komentara!

Njeni obožavatelji su bili besni i zasuli su Diletine društvene mreže komentarima. Pisali su joj da je sponzoruša, da je bolje da je prećutala to što je rekla i da je sramota imati takvo mišljenje. Pogledajte kako izgleda Dileta Leota:

Dileta je pre veze sa Lorisom Karijusom imala romansu sa poznatim turskim glumcem Čanom Jamanom, a bila je i sa italijanskim bokserom Danijeleom Skardinom. Povezivali su je i sa brojnim poznatim ličnostima poput Zlatana Ibrahimovića ili direktora "Skaj sport" mreže Matea Mamija.