Široko

KRISTIJANO NA RUCI NOSI 373 DRAGA KAMENA: Pogledajte njegov novi sat koji je dobio od šeika, jedan od najskupljih ikad!

Autor Nikola Lalović

Kristijano Ronaldo dobija basnoslovnu platu od bogatih gazda u Al Nasru, ali ne samo to!

Izvor: Instagram/ cristiano

Kristijano Ronaldo uživa u Rijadu gde sada nastupa za Al Nasr, a odlaskom u Saudijsku Arabiju postao je najplaćeniji fudbaler na svetu. Ali kako javljaju španski mediji uz novac koji dobija na ime plate Kristijano je od bogatih šeika dobio i skupocene poklone. 

Najskuplji je zeleni sat koji sada stalno nosi na ruci, a u pitanju je marka "Džejkob end Ko" i sat marke "Kavijar Turbolion Tsavorit". Poznato je da je Kristijano veliki ljubitelj luksuznih satova ovog proizvođača, a novi model je verovatno izabran jer je zelen, što je boja koja dominira zastavom Saudijske Arabije. 

Tsavolit je zeleni dijamant koji se pronalazi najviše u Keniji, u regiji Tsavo po kojoj je dobio i ime, Dovoljno je izdržljiv da može da bude nošen svakodneno na ruci i izložen svakodnevnom habanju, a krasi ga specifičan sjajn. Na ovom satu postoji čak 224 draga kamena na površini, 130 je dodato na brojčanik i 18 na kaiš, što znači da ukupno sat ima 373 draga kamena! Pogledajte ga:

Dok uživa u novcu i nakitu, ne ide sve kao po loju Kristijanu Ronaldu kada je teren u pitanju. Nedavno je zbog loših rezultata otpušten trener Rudi Garsija, a na njegovo mesto je postavljen barem privremeno hrvatski stručnjak Dinko Jeličić.