PROBLEM

DRAMA NA MEČU JUVENTUSA - GOLMAN SE POŽALIO NA BOL U GRUDIMA I TRAŽIO IZMENU! Javio se iz bolnice: "Uplašio sam se"

Autor Nemanja Stanojčić

Golman Juventusa Vojčeh Ščesni žalio se na bol u grudima i tražio izmenu na meču protiv Sportinga, pa je otišao u bolnicu..

Izvor: Profimedia

Juventus je pobedio Sporting u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope (1:0), ali je jedan detalj obeležio meč. U pitanju je momenat iz završnice prvog poluvremena kada se golman Vojčeh Šćesni uhvatio za grudni koš i tražio izmenu, svi su bili žestoko zabrinuti.

Masimilijano Alegri uveo je u igru Matiju Perina, a poljski čuvar mreže ekspresno je prebačen u bolnicu na dodatne preglede zbog toga što je osetio bol u grudima. "Nikada pre se nisam ovako uplašio, ovo mi se još nije dogodilo. Nisam mogao da dođem do daha, bio sam baš zabrinut. Sada sam dobro, odradili smo testove, deluje dobro", rekao je Ščesni posle izlaska iz bolnice.

Pratio je meč iz bolnici i video kako je njegov saigrač Perin u nadoknadi meča uspeo fenomenalnom intervencijom da spreči izjednačenje Sportinga. "Ma, prava istina je da sam znao da je Matija u sjajnoj formi, pa sam se žalio na umor. Znao sam da će imati takvu odbranu na kraju, svaka mu čast", našalio se Ščesni.

Što se meča tiče Filip Kostić igrao je do 62. minut, dok je Dušan Vlahović u igru ušao u 62. minutu umesto Arkadijuša Milika. Revanš je na programu 20. aprila u Lisabonu.

Tagovi