Eto ih opet

STRASNI POLJUPCI PRED MILIONIMA, VANDA I IKARDI "ZAPALILI" ARGENTINU: Pomirili se, ona plakala pred svima! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nastavlja se pravi ljubavni rolerkoster Maura Ikardija i Vande Nare.

Izvor: Instagram/printskrin/wanda_nara

Nikad kraja sapunici između Vanda Nare i Maura Ikardija! Jedan od najpoznatijih argentinskih parova je jako dugo bio u centru pažnje zbog ljubavnih razmirica jer su se posvađali. Bilo je priče o nevjerstvu sa obje strane, pokrenuta je brakorazvodna parnica, a sada...

Opet su viđeni zajedno pred milionskim auditorijumom! Vanda sada vodi poznatu kulinarsku emisiju "Master šef" za argentinsko tržište, a Ikardi se pojavio na jednom od snimanja kao specijalni gost. 

"Pravim pastu za cijelu porodicu, sutra sam ja "Master šef"", napisala je Vanda uz sliku nje sa svojim (bivšim?) suprugom Maurom Ikardijem na društvenim mrežama, a onda smo u epizodu ovog šoa vidjeli poljubac njih dvoje i Vandine suze! Pogledajte kako Vanda sada izgleda:

Vanda i Ikardi su u vezi bili preko deset godina, a prije toga su bili prijatelji i upoznali su se tako što je Vanda bila udata za Maurovog idola i prijatelja Maksija Lopeza. To što je "preoteo" Vandu mnogi su mu zamjerili, a ona je tokom karijere postala i njegov agent. 

Sada je Ikardi koji trenutno nastupa za Galatasaraj doletio u Argentinu, gostovao u Vandinoj emisiji i rasplakao je. Da li je ovo znak da su opet zajedno? Sa njima se nikada ne zna, ali sudeći po ovom poljupcu...