PROBLEMI!

"KO ME KLEO, NIJE DANGUBIO!" Šta se dešava sa Vlahovićem? Obrisao Instagram, pa preskočio trening - NE SLUTI na dobro!

Autor Milutin Vujičić

Srpski napadač Dušan Vlahović ponovo je povrijeđen i neće moći da pomogne Juventusu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evrope protiv Juventusa u Torinu (četvrtak, 21.00). A za kasnije...

Izvor: Profimedia

Srpski fudbaler Dušan Vlahović ponovo ima problema sa povredom koja će ga odvojiti od terena. Vlahović se žalio na povredu zgloba na meču protiv Lacija za vikend (2:1 za nebesko-plave iz Rima), međutim stisnuo je zube i pokušao da pomogne svojoj ekipi da dođe do preokreta, ali uzalud. Dva dana kasnije, dok italijanski mediji kritikuju Vlahovića zbog još jedne neubedljive partije, zbog čega je obrisao i Instagram, stiže vijest i da povreda nije bezazlena.

Prema informacijama iz Italije, Vlahović nije trenirao sa saigračima u Kontinansi pošto liječi zglob. To izvjesno znači da Vlahović neće biti ni na raspolaganju Maksu Alegriju za važan meč protiv Sportinga iz Lisabona u četvrtfinalu Lige Evrope, odnosno pred njim je još jedna pauza koja će mu odmoći da se vrati u formu.

Za sada nema vijesti kolika pauza je pred njim, ali kolika god da je - nije dobro. Dobro znamo koliko se mučio još od oktobra zbog problema sa preponama, kada je nespreman igrao na Svjetskom prvenstvu u Kataru, nakon čega se stanje pogoršalo. Dugo mu je trebalo da se vrati na teren, ali forme i dalje nema. Čini se da je na svakom sledećem meču sve frustriraniji jer ne dobija lopte za razliku od utakmica u dresu reprezentacije Srbije. Tako je u martu u roku od tri dana postigao tri gola protiv Litvanije i Crne Gore, a potom je ponovo "zalepljen" za klupu. Kao u onoj narodnoj pjesmi: "Ko me kleo nije dangubio".

Izvor: Profimedia

Srpski napadač je poslednji gol u Seriji A postigao još 7. februara protiv Salernitane, da bi nakon toga pogađao mrežu Nanta i Frajburga u Ligi Evrope, što naravno nije dovoljno za napadača vrijednog 80 miliona eura. Ali, ruku na srce, Juventus igra fudbal u kome se ni Ronaldo ne bi nadavao golova.

Podsjetimo, Vlahović je zbog povreda ove sezone propustio čak 11 utakmica, ali je bez obzira na toga na učinku od 11 golova i četiri asistencije u svim takmičenjima. Nadamo se da će se oporaviti i imati lijep završetak burne sezone, dok sudeći po onome što pišu mediji u Italiji, sve je vjerovatnije da na ljeto "pokupi stvari" i napusti Torino. Dobra vest je da i te kako ima interesanata, prije svih Arsenal.